Sport

Фабрегас, Џерард, Дрогба, Виља и Роналдо: Ко је вјештији?

Шест најатрактивнијих фудбалера свијета, окупиће се 17. јула у лондонској О2 Арени, како би одмjерили снаге у пет дисциплина и показали ко је тренутно највјештији фудбалер. Осим престижне титуле, побједнику следује награда од 500 хиљада фунти.


Мундијал у Јужној Африци сигурно ће бити главни спортски догађај овог љета. Међутим, неколико фудбалера, који спадају у најатрактивније играче данашњице, окупиће се 17. јула у лондонској О2 Арени, како би показали ко је највештији међу њима.

На овом ревијалном фудбалском окупљању потврђено је учешће пет врхунских играча, док се идентитет последњег шестог, за сада држи у тајности. Капитени Арсенала и Ливерпула, Сеск Фабрегас и Стивен Џерард, нападачи Валенсије и Челсија, Давид Виља и Дидије Дрогба, као и Кристијано Роналдо из мадридског Реала, сигурни су учесници спектакла на Вемблију.

Шести учесник би требало да буде нападач Манчестер јунајтеда, Вејн Руни, али организатори још нису потврдили учешће репрезентативца Енглеске.

Вјештине у којима ће се такмичити фудбалске звијезде су јачина ударца, такмичење у извођењу слободних удараца, такмичење у додавању и центаршутевима, контролисање лопте и напад и одбрана.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog