Politika

Ђукановић и четнички барјак у Беранама

БЕРАНЕ - Премијер Црне Горе Мило Ђукановић је прогнозирао убједљиву побједу ДПС-СДП коалиције у Беранама, не искључујући и побједу ДПС-а у сусједној Андријевици "чиме ће се доказати да је проевропска политика у потпуности овладала Васојевићима".


Истичући да је незамисливо повјеровати или видјети једног бирача ПзП-а или СНП-а "под четничким барјаком", он је казао да се точак историје не може вратити уназад.

"Чињеница да су са 14 спали на само три општине у којима су на власти убједљиво потврђује моје увјерење. Нико боље од њих не ради против њих самих. Не само да ћемо сачувати власт, него ћемо је освојити и у вама сусједној општини. Замислите како ће искрени бирач Покрета за промјене или све више грађански профилисане СНП стати испод четничког барјака“.

Ђукановић се осврнуо на име опозиционе коалиције, За Бољу Црну Гору, рекавши да их треба подсјетити да је његова странка створила Црну Гору без њих, упркос томе "што су све урадили да Црне Горе не буде".

"Кажу да се ујединио народ. Гледајући телевизијске извјештаје, рекао бих да они покушавају да лансирају нову теорију политике – да се кампања води без народа. Народ се ујединио против њих, против њихове непринципијелне и програмски недефинисане политике.

Напомињући да су "четири године кратак период да би се могло произвести толико добрих резултата да би сви имали разлога за задовољство", шеф ДПС-а је рекао да "мудрим људима Берана не треба пуно причати о томе даје пуно тога урађено".

"Опозиција лансира неки нови прилог теорији политике да се кампања води без народа. Они се појављују сами на трговима, тако да је све извјесније да се народ уједињује против, а не за њих. Нико боље против њих не ради од њих самих. Зато сам убијеђен, да ће ДПС не само добити власт у општинама у којима је већ има, него чак и више од тога", поручио је Ђукановић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog