Sport

Широки декласирао Игокеу

Широки је декласирао Игокеу у дворани "Ненад Баштинац" у Александровцу резултатом 82:76, те тако дошао до двије побједе у серији, односно на праг одбране наслова првака Босне и Херцеговине.


Игокеа и Широки првих су десет минута одиграли прилично изједначено, а ни једна се екипа током прве четвртине сусрета није могла одлијепити на значајнију резултатску предност, па је резулатат након првих десет минута игре гласио 20:19 у корист Александровчана.

Међутим, друга дионица утакмице у потпуности је припала актуелном прваку Босне и Херцеговине. Предвођени Синишом Штембергером, гости су били много бољи противник на паркету. Изабраници тренера Ивана Велића другу су четвртину ријешили у своју корист резултатом 25:14, па се на полувријеме отишло са десет поена предности за госте - 34:44.

Ни наставак сусрета није понудио много другачију слику на паркету. Широки је био далеко боља екипа, момчад са Пецаре ни у једном тренутку сусрета није допсутила Александровчанима да се приближе. Трећу дионицу актуелни првак Босне и Херцеговине ријешио је у своју корист резултатом 17:20, те је у посљедњих десет минута сусрета имао велику предност од 13 поена (51:64).

У посљедњој дионици Широки је до ногу потукао Игокеу, те показао да су у овом тренутку без конкуренције најбоља екипа у Босни и Херцеговини и било би потребно само чудо па да нови наслов првака и ове сезоне не заврши на Пецари.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog