Sport

Бањолучани желе освојити "утјешни пехар"

Пред сутрашњи реванш меч финала купа БиХ између Жељезничара и бањолучког Борца у редовима гостију провејава оптимизам да би могли подићи пехар.


Први сусрет финала Купа Босне и Херцеговине одигран у Бањој Луци завршио је без побједника (1:1), па пред реванш веће изгледе за укупну побједу има екипа с Грбавице.

"Имамо се право надати. Све мисли су нам окренуте према сутрашњем дуелу и учинит ћемо све како бисмо у Бању Луку донијели пехар", рекао је тренер бањалучког Борца Зоран Марић.

"Истина је да Жељезничар има позитивнији резултат, но мислим да још ништа није готово. Пред нама је нови сусрет и сигуран сам да ће бити неизвјесно до самог краја", рекао је Марић и додао:

"Резултат из Бање Луке је такав да један погодак у реваншу може много тога одлучити. Спремни смо за искушења која су пред нама и увјерен сам да ћемо показати своје право лице. Већих проблема са повријеђеним играчима немам, а у момчади је добра атмосфера. Свјесни смо шта нам доноси овај сусрет и сигуран сам да ћемо се борити до посљедњег судијског звиждука."

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog