Kultura

Блажа и Кљунови у ДФК

Вечерас у Демофест клубу гостују ''Прљави инспектор Блажа и Кљунови''.


 

Блажа и Кљунови ће поред својих многобројних хитова, на стејџу ДФК промовисати свој посљедњи албум „Само Супермен Србију Спасава“.

Бенд ''Прљави инспектор Блажа и Кљунови'' основали су Игор Блажевић, „Газда“ Милутин Петровић, Александар Караџић, Дејан Ресановић и Војин Шурашиновић почетком 1994. године у Београду. Група убрзо постаје клупска атракција и најчешће наступа у клубовима Простор и КСТ.

Издали су три студијска албума: „Плагијати и обраде“, „Секс, дрога и Бодирога“ и „Паре не враћамо“ као и три уживо албума: „Игра рокенрол СР Југославија“, „Шипу га Жобла!“ и „Само Супермен Србију спашава“.

Цијена карте за концерт је првобитно била 10 КМ, али из Демофес клуба је касније саопштено да ће улаз за све бити бесплатан, а онима који донесу купљену улазницу новац ће бити враћен.

Планирано је да свирка почне у 22. часа, али с обзиром да је исто вече финале Лиге шампиона у фадбалу, Блажа и његов бенд, као острашћени љубитељи овог спорта ће наступити када се утакмица заврши. То је негдје око 22.45 часова. Наравно, ако не буду продужетци или пенали.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog