Sport

Морати: Волио бих довести Михајловића

Предсједник  новог шампиона Европе, Масимо Морати је, након што је све извјесније да екипу напушта Жозе Мурињо,  потвдио да гаји симпатије према тренеру Катаније Синиши Михајловићу и да би га волио видјети на клупи Интера.


"Мурињо нам није понудио објашњење", изјава је предсједника Интера несретног због вјероватног одласка португалског тренера из клуба.

Почетком сљедеће седмице, извјесно је, Моурињо ће преузети клупу мадридског Реала након што је с Интером, како сам каже, освојио све што је могао па нема превелику мотивацију кренути у сљедећу сезону на истом радном мјесту. "Све освојено", односи се троструку овосезонску круну (Лига првака, Серија  А, Италијански куп).

"Никада заправо нисмо сјели и попричали о будућности. Он је велики професионалац, само штета што није темпирао када ће ово рећи. Није ми ни покушао објаснити шта намјерава и покушати ми помоћи да то схватим.", каже Морати.

"Мислим да га привлачи нови изазов и авантура у Мадриду. Познајем га површно, не и у потпуности, и мислим да је његов вјероватни одлазак у Реал повезан с тиме, а не новцем", казао је Морати који је присиљен тражити замјену.

Да ли је може пронаћи у српском стручњаку, Синиши Михајловићу, дојучерашњем стратегу Катаније, некадашњем Болоње, а прије тога асистенту Роберта Манћинија међу "нероазурима" и бившем играчу глуба са Меаце?

"Нисам још донио одлуку, али свиђа нам се Михајловић. Карактеран је и брзо учи, играчи га поштују, а међу многима има и пријатеље."

"Мени се Михајловић допада и поштујем га. Иако још нисам донио одлуку о новом тренеру потврдићу вам да бих Михајловића волио довести", изјавио је Морати.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog