Sport

Фудбалери Србије на припремама у Аустрији

Српски репрезентативци стигли су јуче у аустријски Леоганг гдје ће се до 3. јуна припремати за Свјетско првенство у фудбалу.


 

Послије окупљања у Ковилову, српска фудбалска репрезентација стигла је аустријски Леоганг, где ће се у наредних десетак дана припремати за Мундијал у Јужној Африци, а током борвка у Аустрији "орлови" ће одиграти двије пријатељске утакмице, 29. маја у Клагенфурту против Новог Зеланда и 2. јуна у Куфштајну против Пољске.

Центарфор "орлова" Никола Жигић ће у Аустрију допутовати сутра, пошто му је селектор Радомир Антић дао слободан дан да заврши послове око потписивања за нови клуб. Како јављају острвски медији то је Бирмингем.

На аеродрому у Салцбургу српске фудбалере дочекало је двадесетак навијача.

Повратак у Београд предвиђен је за 3. јуни, а два дана касније на стадиону Партизана биће одиграна посљедња утакмица уочи одласка у Јужну Африку против Камеруна.

На припреме су позвани:

Голмани: Владимир Стојковић (Виган), Жељко Бркић (Војводина), Бојан Исаиловић (Заглебје), Анђелко Ђуричић (Леирија).

Одбрамбени фудбалери: Бранислав Ивановић (Челси), Антонио Рукавина (Минхен 1860), Немања Видић (Манчестер јунајтед), Невен Суботић (Борусија Дортмунд), Александар Луковић (Удинезе), Иван Обрадовић (Сарагоса), Александар Коларов (Лацио).

Фудбалери средине терена: Дејан Станковић (Интер), Гојко Качар (Херта), Ненад Милијаш (Вулверхемптон), Здравко Кузмановић (Штутгарт), Радосав Петровић (Партизан), Милош Красић (ЦСКА Москва), Зоран Тошић (Келн), Милош Нинковић (Динамо Кијев), Милан Јовановић (Стандард Лијеж).

Нападачи: Никола Жигић (Валенсија), Марко Пантелић (Ајакс), Данко Лазовић (Зенит), Драган Мрђа (Војводина).

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog