Društvo

СОБЛ позива студенте да креирају магазин Мастер

БАЊА ЛУКА - Студентске организације Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) позвала је данас заинтересоване студенте да раде на припреми другог броја „Магазин академске, студентске , тематике , едукације и разоноде – МАСТЕР“.


Из СОБЛ-а је саопштено да, студенти који желе да пишу треба да се јаве у просторије СОБЛ-а или на адресу електронске поште :master@sobl.rs.sr.

"Сви студенти који желе да објаве причу на тему високог образовања ,студентског стандарда, студентских забава, њихових спортско-рекреативних активности и слично треба исту да доставе редакцији МАСТЕР-а у просторије СОБЛ-а или путем електронске поште до 20.06.2010. године"- наводи се у саопштењу.

Извршни одбор СОБЛ-а именовао је Радмилу Ђевић на мјесто координатора пројекта "МАСТЕР".

Ђевићева је , како наводе, успјешан студент четврте године студијског програма Журналистика на Универзитету у Бањој Луци, а има и значајно искуство у новинарском раду.

"Нови координатор пројекта и редакција раде на припреми другог броја магазина МАСТЕР-а" - истиче се у саопштењу.

Први број МАСТЕР-а изашао је 11. јануара ове године у тиражу од 2000 примјерака и наишао је на значајно интересовање студената.

Финасијску подршку издавању првог броја пружили су Министарство прпсвјете и културе РС , Ректорат Универзитета у Бањој Луци и Студентски центар „Никола Тесла“.

СОБЛ је са пројектом „МАСТЕР“ и ове године аплицирао на конкурс Министарства просвјете и културе РС за суфинансирање програма и пројеката студентских организација, који је затворен у понедјељак 07. јуна, те очекује разумјевање и финасијску подршку.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog