Kultura

Фил Колинс заувијек напушта музику

Британски музичар Фил Колинсодлучио је рећи збогом музици у 60. години живота због проблема са слухом и оштећеног живца у руци због чега више не може свирати бубњеве.


Након што је скоро цијели свој живот посветио музици 60-годишњи британски музичар Фил Колинсодлучио јој је рећи збогом с не баш лијепим ријечима.

Наиме, познато је да Колинс посљедњих година има великих проблема са слухом, пријети му и глухоћа, а због оштећеног живца у шаци више не може свирати бубњеве.

Но некад славног кантаутора који се може похвалити са седам Граммyја, 13 хит синглова и освојеним Осцаром за пјесму из цртића Тарзан осим великих проблема са здрављем збиљно муче и лоше музичке критике које га прате већ неколико година. Огорчени Колинс који са синовима живи у Швајцарској поручио је људима који су га некад вољели и онима који никад нису:

'Жао ми је што сам имао тако успјешну каријеру. Искрено, нисам је планирао. Уопште ме не изненађује што су ме људи почели мрзити', изјавио је Фил који никад није опростио Ноелу Галагхеру злобну опаску на његов рачун:

“Не морате бити талентовани да бисте били успјешни. Па погледајте Фила Колинса“, наругао се увијек иронични Галагхер.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog