Kultura

Концерт Црвене јабуке у Бањалуци

 

На Дан заљубљених, 14.фебруара у Бањалуци, са почетком у 20 часова, у Спортској дворани Борик, одржаће се концерт Црвене јабуке.


Тим поводом  одржана је конференција за медије којој су присуствовали Дражен Жерић Жера, фронтмен групе Црвена јабука, Јагода Матрак, директорица корпоративних комуникација Балкан Инвестмент Банк и Зоран Ђурић, директор Квин естраде.

“Дан заљубљених је диван повод да свима око себе покажемо велику захвалност, љубав и разумијевање и да на симболичан начин барем један дан у години ставимо љубав у први план. У наредним данима, до концерта, кроз низ активности које ћемо организовати настојаћемо да обрадујемо не само наше клијенте, већ и случајне пролазнике, као и све оне који дођу у наше пословнице у Господској улици и Алеји Светог Саве 61 у Бањалуци. Заједно са Жером, 13. фебруара посјетићемо и Дом Раде Врањешевић и обрадовати малишане, а оне мало старије водићемо и на концерт” изјавила је Јагода Матрак, директорица корпоративних комуникација Балкан Инвестмент Банк.

“Драго ми је што ћемо Валентиново провести са Бањалучанима и свима онима који нам се тај дан придруже на концерту. Препустићемо да емоције то вече диктирају темпо и репертоар. Сигуран сам да публика зна шта хоће” изјавио је Дражен Жерић Жера.

На интернет страници Банке пронађите више информација о активностима и наградама поводом најављеног концерта Црвене јабуке.

Организатор концерта Квин естрада најавио је врхунску организацију концерта и позвао све заљубљене да већ од сриједе обрадују своје вољене, јер ће карте од тада бити у продаји.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog