Kultura

Преминула Витни Хјустон

Славна америчка поп пјевачица Витни Хјустон изненада је преминула у 48. години живота. Узрок смрти још није познат, али полиција каже да нису пронађени трагови насиља.


Вијест о смрти Витни Хјустон саопштила је њен публициста Кристен Фостер. Иначе, њено тијело је пронађено у "Хилтон" хотелу на Беверли Хилсу гдје је њен ментор, велики музички могул Клајв Дејвидс у суботу држао велику журку поводом додјеле Греми нагарада. Из полиције кажу да су добили позив у 15.43 у суботу и након покушаја реанимације њена смрт је проглашена у 15.55. Први извјештаји говоре да није било никаквих знакова насилне смрти познате пјевачице.

Хјустонова је добитница два Емија, шест Гремија и 30 музичких награда "Билборд". Популарна пјевачица је посљедњих година имала проблема са алкохолом, дрогама, као и разним лијековима за смирење, који су јој исувише често шкодили.

Покушавала је више пута да се врати на велику сцену али јој то никада није пошло за руком. Многи обожаваоци највише ће је памтити по великим хитовима из осамдесетих година прошлог вијека попут "I'll will always love you" и "I wanna dance wиth somebody"..

(Блиц/Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog