Kultura

Жера из Црвене јабуке се дружио са малишанима из дома “Рада Врањешевић”

Један дан прије концерта који ће “Црвена јабука” одржати у Бањалуци, на Дан заљубљених, генерални спонзор концерта – Балкан Инвестмент Банк и организатор Qуеен Естрада, уприличили су дружење фронтмена групе Дражена Жерића Жере са малишанима и тинејџерима из дома за незбринуту дјецу “Рада Врањешевић”.


Дружење је почело у 12.00 у ТЦ Мерцатор, а ту прилику и сви посјетиоци, случајни или намјерни пролазници, искористили су за добијање аутограма и фотографисање.

Малишани дома “Раде Врањешевић” нису крили одушевљење и радост што су имали прилику да се друже са великом ЕXYУ звијездом и што су баш они добили част да и лично буду позвани и награђени са улазницама за концерт.

Фронтмен групе Дражен Жерић Жера истакао је да су све припреме завршене и да само чека сутра да буде фино вријеме да не пада снијег па да буде још љепше.

“А на концерту публика ће чути све што Јабука зна свирати од 85их-86их године па до задњих дана. Посљедњи албум фанови су супер примили, два дуета – један са Бебеком, други са Лошом. Највише се издвојила пјесам До неба и Клетва са Бебеком. Ја сам веома задовољан”, рекао је Жера и додао да је њему на концертима стално Валентиново.

“Кад год свирамо ширимо љубав са нашим пјесмама. Оно што је ево за сутра посебно јесте да ће бити више емоција у публици јер баш тај дан, али ми увијек дајемо концерт пун љубави, пун емоција и покушавамо да цијеле године славимо Валентиново.”

Са поруком да у љубави најмлађи никако не смију да буду заборављени, не само један дан у години, већ и сваки минут, Балкан Инвестмент Банк још једном позива све заљубљене и оне којима је љубав на првом мјесту да им се придруже на концерту “Црвене јабуке” 14. фебруара у спортској дворани Борик са почетком у 20 часова.

(Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog