Kultura

Џулија Робертс позвана на сабор у Гучу

Први човјек Саборског одбора и предсједник општине Лучани мр Слободан Јоловић упутио јавни позив глумици да буде гост 52. Сабора


Поводом изјаве свјетске филмске диве Џулије Робертс, изречене за један домаћи магазин, да би вољела да посјети Србију и ужива у звуцима драгачевских трубача - први човјек Саборског одбора и предсједник општине Лучани мр Слободан Јоловић упутио је у уторак јавни позив прелијепој бринети да буде гост 52. Сабора трубача у Гучи, који се одржава у августу.

Дођите на раскршће старих и нових музичких, трубачких и историјских времена у Србију, у Гучу, за вријеме Сабора трубача, када долазе на стотине хиљада заљубљеника трубача из читавог свијета и видите и чујете како су оригиналним верзијама трубачи удахнули модерни звук, како су спојили два беспућа, прошлост и будућност - каже се у отвореном позиву Јоловића. - Сабор трубача у Гучи је, вјерујте ми, несвакидашње окупљање људи из цијелога свијета који уз чудесне звуке, рекло би се, националног српског инструмента - трубе, постају радоснији, здравији и традиционално мудрији. И послије овог боравка код нас знаћете да сте били у слободарској, питомој, традицији вјерној земљи Србији.

(Вечерње Новости/Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog