Kultura

Прво су је ошамарили, па "убили" на снимању "Очајних домаћица" (Видео)

Некадашња звијезда серије ''Очајне домаћице'' Николет Шеридан, која је тужила продуценте за неправедан отказ и физички напад, рекла је пред поротом да је била шокирана и понижена након што ју је ударио у главу аутор серије Марк Чери.


Како преноси Би-би-си (BBC), звијезда серије тврди да је њен лик Иди Брит 2009. године у серији ''убијен'' након што се она жалила на Черијево понашање.

Адвокати оснивача серије истичу да је то била само ''ћушка'' како би Чери дао смијернице глумици у вези са сценом коју снима.

Шеридан тражи шест милиона долара накнаде за неправедно отпуштање и за физички напад.

Глумица је на суду рекла да је током краће расправе о тексту сцене Чери викао на њу питајући је шта хоће и да ју је потом ударио десном шаком.

''То је било шоканто и понижавајуће'', рекла је глумица, додајући да му је рекла да није у реду што ју је ударио у главу.

Она је истакла пред судом да се Чери касније појавио у њеној приколици и да јој се извинио.

Глумица је такође на суду рекла да јој никада није поменуто убиство Бритове, све до свађе са Черијем.

Чери и телевизија ''Еј-би-си'' (АBC) су демантовали ове тврдње рекавши да постоје докази о одлуци да Бритова буде убијена и да је она донијета мјесецима прије свађе са Шеридановом.

Популарна серија, која је почела са својим приказивањем 2004. године доживјеће свој крај у осмој сезони, која се тренутно приказује у Америци.

(Vestionline/Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog