Kultura

Рођенданске авантуре у КК Paddock

Коњички клуб Paddock проширио је понуду својих услуга на прославе дјечијих рођендана. У оквиру промотивно-едукативног програма Клуба, овакву врсту дружење организују се за групе од 10 – 15 дјеце, при чему је минималан узраст учесника 5 година.


Наиме, уз пуно игре, узбуђења и програм прилагођен узрасту дјеце, КК Paddock нуди праву авантуру у природи, дружећи се са коњима и осталим љубимцима Клуба, вилама, вилењацима, патуљцима, истражујући шуму тражећи скривено благо ...

Прослава која обухвата активности са 10-оро дјеце је у трајању од 2 сата, док за већу групу дјеце траје 3 сата. Цијена активности за групу од 10 дјеце је 120,00 КМ, док се за сваког сљедећег малог учесника плаћа додатних 15,00 КМ.

Поред закупа термина, анимације, упознавања са коњима и јахања, у цијену је укључено освјежење и ”грицкалице”. Уколико желе, родитељи могу обезбједити сендвиче и торту.

За све додатне информације и резервације термина, контактирајте их телефоном (065 533 338) или е-маилом (info@kk-paddock.com) бар 3 дана прије жељеног термина.

У оквиру наведеног програма, организујемо и остале врсте дружења или прослава за одрасле ("Team-building ", " Повратак природи" и сл.).

(Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog