Kultura

Свађа љепотица: Кејт Мос назвала Гвинет Палтроу ку*ком

Британска манекенка Кејт Мос (38) и холивудска глумица Гвинет Палтроу биле су гошће на рођендану власника модног бренда "Topshop", Филипа Грина. Током боравка у Мексику, двије љепотице су се среле на плажи, и размијениле тешке ријечи, пише "The Sun".


Кејт Мос је позната као хладнокрва модна дива коју ријетко ко може да изнервира, али Гвинет Палтроу је то врло лако пошло за руком.

Гвинет је џогирала на плажи прије почетка рођенданске прославе, а Кејт је била у шетњи. Грицкала је чипс кад је Гвинет протрчала поред ње. Кејт је питала зашто џогира кад има тако добро тијело. "Да не бих изгледала као ти кад остарим", одбрусила јој је Гвинет. Кејт је неколико секунди била без ријечи, а онда јој је одговорила: "Зашто не поједеш мало је*ених угљених хидрата ку*ко" - испричао је извор за "The Sun".

Власник модне куће "Topshop" позвао је људе са А-листе на свој рођендан, попут Кејт Хадсон и Метјуа Беламија, Гвинет и Криса Мартина, Кејт и Џејмија Хинца, а међу гостима су му били и Роби Вилијамс и Стиви Вондер.

(Блиц/Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog