Kultura

Витни Хјустон се удавила у кади

Вашингтон,-Пјевачица Витни Хјустон умрла је несрећним случајем - удавила се у кади, али су кориштење дроге и срчани проблеми фактори који су имали своју улогу, саопштио је истражни судија.


Портпарол истражног судије Крејг Харви рекао је да су тестови показали да је 48-годишња пјевачица била хронични корисник кокаина.

Овом објавом окончане су спекулације о њеној смрти од када је њено беживотно тијело пронађено у хотелској соби уочи додјеле награда "Греми" у Лос Анђелесу 11. фебруара.

Канцеларија истражног судије наводи да је Хјустонова умрла несрећним случајем и да "нема трауме или сумњивих околности". Као узрок смрти наведено је дављење, уз "ефекте атеросклеротичне срчане болести и употребе кокаина".

У њеној крви пронађени су и трагови марихуане, као и лијекова против анксиозности, за опуштање мишића и против алергије, али то нису фактори који су допринијели њеној смрти.

Поп-звијезда је сахрањена на гробљу у својој родној држави Њу Џерзи послије церемоније којој су присуствовале многе познате личности из свијета популарне музике и телевизије.

(Агенције/Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog