Kultura

Дино Мерлин поново наступа у Србији

Београд - Познати сарајевски кантаутор Дино Мерлин, након три распродата концерта у Београдској арени прошле године, наступиће 20. априла у Новом Пазару, на Градском тргу, и 27. априла у новосадској хали "Спенс", најавио је данас ПР тим концерата.


Дино Мерлин је у новембру прошле године одржао три концерта у Београдској арени пред 60.000 обожавалаца.

Одушевљен реакцијом публике, као и атмосфером која је владала на београдским концертима, ријешио је да поново наступи у Србији и на тај начин омогући свима који нису били у прилици да дођу у Београд, да уживају у његовим пјесмама, наведено је у саопштењу.

"Нећу претјерати ако кажем да је на концертима у Београду било врло узбудљиво, инспиративно и незаборавно. Послије трећег концерта рекао сам да се видимо ускоро", изјавио је Дино Мерлин поводом нових наступа, увјерен да ће и његови будући концерти у Србији бити исто тако добри и успјешни.

Композитор и пјевач у Новом Пазару и Новом Саду извешће своје најпознатије пјесме укључујући и нумере са посљедњег студијског албума "Испочетка".

Улазнице за концерт у Новом Саду по цијенама које се крећу од 1.500 до 5.000 динара, могу се купити од понедјељка, 26. марта, на сљедећим продајним мјестима: благајна Београдске арене, ТЦ "Ушће" (Београд), Билет центар (Београд), ТЦ "Базар" (Нови Сад), књижаре "Вулкан" и "Лагуна" у Новом Саду, благајна "Спенса".

(Агенције/Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog