Region

Beograd: Izbio požar u zgradi Komercijalne banke

Požar u zgradi Komercijalne banke u ulici Kralja Petra u Beogradu, koji je izbio jutros nešto prije sedam sati, lokalizovan je i u toku je provjera električnih instalacija, rekao je Tanjugu komandant beogradske vatrogasne brigade Mileta Jovičić. U Hitnoj pomoći kažu da nema povrijeđenih.

Požar je izbio na trećem spratu, gdje je zahvatio oko 70 kvadrata kancelarijskog prostora, a potom se proširio i na ostale spratove poslovne zgrade, precizirao je Jovičić.

On je kazao da se požar nije proširio na okolne zgrade, da je materijalna šteta velika, kao i da će vatrogasne ekipe najvjerovatnije na terenu ostati cijeli dan kako bi provjerile sve dijelove zgrade.

Nakon izbijanja požara na lice mjesta je izašlo deset vatrogasnih vozila, a policija je blokirala prilaz samoj zgradi, iz koje se širio gust dim, dok je od toplote popucalo 20-ak okana na fasadi u staklu, koje je padalo sa zgrade.

Jovičić je rekao da su, u trenutku kada su prve vatrogasne ekipe došle na mjesto požara, on već bio u razbuktaloj fazi i preko fasade proširio se vertikalno naviše.

Očevici su rekli da je požar nastao u blizini klima uređaja.

(Tanjug/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog