Banja Luka

Vulić: Ne odustajem od svoje borbe

Željko Vulić, dan nakon što je izašao iz bolnice, još ne može da vjeruje šta ga je snašlo. Za ATV kaže, da on i njegova porodica nisu zaslužili takvu demonstraciju sile kakvu su doživjeli.

Dokaz da je sve izmontirano je, tvrdi Vulić, njegovo tajno prebacivanje sa Klinike za neurohirurgiju na Psihijatrijsku kliniku u Banjaluci. O tome, kaže Vulić, ni porodica nije ništa znala.

Dani provedeni na  Psihijatrijskoj klinici bili su mu, kaže, jako teški. Bio je smješten na dijelu klinike koji je zatvorenog tipa, strogo kontrolisan , sa rešetkama na prozoru.

Vulić tvrdi da je svrha njegovog odvođenja i privođenje njegove djece bilo omogućavanje radova oko njegove kuće. Sada je, priča Vulić za ATV, sve završeno. Ali, od svoje borbe ne namjerava da odustane. Pokušava, kaže, da se snađe i napravi plan šta da radi dalje i kako da, nakon svega što su preživjeli,  nastave normalan život.

Obezbjeđenje koje se i dalje nalazi oko njegove kuće, kaže Vulić, ostavlja utisak da su on i njegova porodica i dalje pod prismotrom ,a mnogi , tvrdi Željko Vulić, zbog toga izbjegavaju da posjete njega i njegovu porodicu.

Željko Vulić nakon svega poručuje da se uvijek borio i da ni ovaj put neće popustiti.

Vulić je juče pušten iz Okružnog tužilaštva da se brani sa slobode. Predmet će , dalje ići u redovnu proceduru, a tužilac će odlučiti da li ima elemenata krivičnog djela.

(Foto ATV/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog