Tema nedelje

Kočićev zbor na Jutjubu – Bik udario na čovjeka (VIDEO)

Nakon svakog Kočićevog zbora na Jutjubu budu postavljeni video klipovi u kojim dominiraju pjevačke grupe novokomponovane muzike. Pod šatorima gosti uživaju u hrani, piću i - go-go plesačicama. O značaju Petra Kočića u našem društvu ne možete puno pronaći.

autor: Frontal 

Tako je i nakon 48. Koćićevog zbora ova najpopularnija interenet platforma za dijeljenje video sadržaja bogatija za desetak novih klipova. Prema podacima o pregledima, najpopularniji video-klip je onaj što na početku  prikazuje loše vremenske prilike prilikom dodjele književne nagrade na otvorenom, nekoliko kadrova kulturno-umjetničkog programa, da bi se završio narodnim veseljem i pjevanjem predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika. Više od 40.000 korisnika Jutjuba je pregledalo klip “Stričići veselo”

Ja znam kakvi smo mi

I ostali su manje više isti. Šatorska atmosfera, konobari služe pečenje i pivo i ne vidi se izdavanje fiskalnog računa. Nekoliko sekvenci borbe bikova u areni čija ograda baš i ne uliva sigurnost u slučaju da bik pogriješi stranu.

“Evo kod mene je novčanik na ime Dušan Majstorović. Para, Dušane, nema. Ja znam nas kakvi smo mi”, čulo se sa razglasa u toku prve borbe bikova. Voditelj programa je pozvao Dušana da dođe i preuzme svoj novčanik u kojem imaju dokumenta i potvrda o nekažnjavanju.

“Pošten čovjek, ali pošteni pronalazač neće vratiti pare”, zaključi spiker i pozva okupljene da čuvaju novčanike, tašne ključeve da bi tako spriječili moguće posljedice.

Jadan od bikova je napao svog vlasnika. U par sekundi čovjek se našao pod nogama životinje teške oko 1 000 kilogarma. Prema onom što se može vidjeti, prošlo je bez većih posljedica po čovjeka.

 

O posljedicama što se prilikom pretrage termina “Kočićev zbor” u najvećoj svjetskoj onlajn bazi video snimaka dobije lista koja nema veze sa najvećim narodnim tribunom ovih prostora, očigledno nema ko da brine.


 Komentari
Twitter
Anketa

Po vašoj procjeni koliko će vam trebati novca da bi spremili djecu u školu?

Rezultati ankete
Blog