Region

Vučić: Srbija želi da se menja

"Srpska napredna stranka je sinoć u Vrbasu ostvarila još jednu u nizu pobeda, i to u mestu u kojem je Demokratska stranka bila neprikosnovena, gde je na prošlim izborima imala tri puta više glasova od Srpske napredne stranke", napisao je Aleksandar Vučić, predsjednik Srpske napredne stranke na svom tviter profilu.

"Ova pobeda je potvrda da smo na pravom putu i da nam građani veruju, uprkos teškim merama koje moramo da donosimo i sprovodimo, i pored svih odricanja i štednje kako bismo podigli našu ekonomiju.

Građani su nam još jednom nedvosmisleno ukazali poverenje i pokazali želju da nastavimo da od Srbije stvaramo zdravu, modernu i uređenu državu, zemlju u kojoj će ljudi živeti od svog rada, a mladi dobiti šansu da se zaposle. Ova pobeda u Vrbasu, pored pobeda u Kovinu, Srbobranu, Zrenjaninu, u mnogim delovima Novog Sada, kao i na još desetina mesta gde su bili izbori za Savete mesnih zajednica, još jedan je dokaz koliko se promenilo raspoloženje građana Vojvodine, i na čijoj strani je legitimitet vlasti, koliko god neki to ne želeli da priznaju.

Srbija više nema vremena za čekanje. Srbija želi da se menja. Građani žele bolje da žive i znaju da je potrebno biti hrabar i odgovoran, da bi nam, posle mnogo godina propadanja, konačno krenulo na bolje. Građani su danas, svojim glasom, uticali na promenu stvarnosti da bi kaznili one koji nisu dobro radili, i nagradili one koji dobro rade, i kojima veruju.

Od sutra u Vrbasu niko više neće moći da vidi ni bahatost, ni osionost, ni nerad, ni nered, već ljude koji će se brinuti o interesima građana."

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog