Vijesti

Trebinje: Ćebadžija napustio NDP zadržao fotelju - Plata 2.500 KM

TREBINJE - Zamjenik gradonačelnika Trebinja Neđo Ćebedžija, vršilac dužnosti načelnika za privredu i društvene djelatnosti Svetlana Vuletić i direktor "Trebinjestana" Mladen Đurić nisu više članovi NDP-a u Trebinju, ali su zadržali funkcije koje obavljaju.

izvor: Srna 

Ćebedžija, koji je prije ulaska u DP, odnosno NDP, bio u SDS-u, rekao je Srni da je istina da je napustio NDP, da ta odluka nema nikakve veze sa funkcijom zamjenika gradonačelnika, nego da je to odlučio iz principijelnih razloga i što smatra da je za njega priča ove partije o "trećem putu" bila u potpunosti neprihvatljiva.

Ćebedžija je potvrdio da mu je plata na mjestu zamjenika gradonačelnika sa stimulacijama 2.500 KM, kao i da trenutno nije ni u jednoj političkoj partiji niti ima namjeru da se priključi bilo kojoj, te da će nastupati samostalno.

Ranije je skupštinska većina u Trebinju iz svojih redova isključila odbornike NDP-a. Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za opštu upravu grada Nada Ilić jedina je od funkcionera iz ove političke partije ostala u NDP-u.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog