Vijesti

"S ljubavlju, hrabrim srcima" - Prikupljeno 607.000 KM za djecu oboljelu od dijabetesa

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da u Srpskoj ne smije izostati solidarnost i da je ponosan na humanitarnu akciju "S ljubavlju, hrabrim srcima", u kojoj je prikupljeno 607.000 KM za djecu oboljelu od dijabetesa.

izvor: Nezavisne 

"Društvo ne smije izgubiti potrebu da bude solidarno sa onima kojima je pomoć neophodna. Ponosan sam što nekoliko godina organizujemo donatorske večeri i prikupljamo sredstva za različite potrebe, a to ćemo učiniti i ove godine", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci na obilježavanju Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

"Vidio sam danas radost djece koja sasvim normalno žive, a veoma je važno da osjećaju da su dio društvene zajednice", dodao je Dodik.

Endokrinolog Gordana Bukara-Radujković je naglasila da je od prikupljenih sredstava kupljeno 48 najboljih insulinskih pumpi, potrošni materijal za djecu oboljelu od dijabetesa i 100 glukoznih senzora.

Ona je zahvalila predsjedniku Srpske Dodiku na donaciji i organizovanju humanitarne akcije "S ljubavlju, hrabrim srcima".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog