Region

Vučić: Tajkuni i kriminalci nikad više neće vladati Srbijom

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksnadar Vučić rekao je danas, tokom posjete opštini Odžaci, da tajkuni i kriminalci nikad više neće vladati Srbijom.

izvor: Srna

"Koliko god novca da imaju, tajkuni i kriminalci neće pobediti državu", poručio je Vučić, dodajući da je svjestan da se različiti kriminalno-tajkunski lobiji udružuju protiv države, pogođeni borbom protiv korupcije.

Obraćajući se mještanima Ratkova, u opštini Odžaci, gdje boravi u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore, Vučić je rekao da će direktori iz redova Srpske napredne stranke koji nemaju dobre rezultate biti smijenjeni tokom vikenda.

On je rekao da vjeruje da će pregovori sa EU otpočeti u januaru, ističući da je spreman da se u petak pridruži dijalogu u Briselu da bi bilo riješeno i posljednje otvoreno pitanje na Kosovu, a to je pitanje pravosuđa, prenose beogradski mediji.

"Postoje brojne razlike između srpske i albanske strane o pitanju pravosuđa i, stoga, ići ću u petak na sastanak sa Ketrin Ešton da bismo pokušali da nađemo kompromis koji podrazumeva popuštanje obeju strana, a ne samo jedne", rekao je Vučić.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog