Vijesti

Gradonačelnik Prijedora

Marko Pavić izašao da razgovara sa okupljenim građanima

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić izašao je danas pred stotinjak sugrađana koji su se okupili ispred zgrade Administrativne službe grada i sa njima razgovorao o problemima koji ih muče.

izvor: Srna 

Građani su ovu priliku iskoristili da izraze nezadovoljstvo opštim stanjem u BiH, s osvrtom na probleme koje najviše tište Prijedorčane, kao što su nezaposlenost, neriješeni imovinski odnosi i problemi komunalne infrastrukture.

Pavić, koji nije želio da daje izjave za medije, je odgovarajući na pitanja sugrađana istakao da nije protiv ovakvih okupljanja i da je zato i izašao, jer smatra da sa građanima treba voditi neposredan razgovor o njihovim problemima.

On je ocijenio i da je, realno gledano, situacija u Prijedoru, mnogo bolja nego u mnogim gradovima BiH, da je ovo grad gdje je stopa nezaposlenosti u opadanju, te da su u planu mnogi projekti koji ovaj problem treba i brže da rješavaju.

"Smatram da su ovakvi razgovori potrebni, jer se tako mogu prevazići određene poteškoće", rekao je Pavić okupljenim Prijedorčanima.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog