Vijesti

BANJALUKA

Gosti banjalučkog McDonald's skupili 3 000 KM za pomoć dječijoj klinici

Gosti restorana McDonald's u Banjaluci donirali su mjerače pritiska, inhalatore i nemedicinsku opremu Klinici za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka (KC BL).

izvor: Frontal

Ukupna vrijednost donacije je tri hiljade KM, a novac su u potpunosti obezbijedili gosti restorana McDonald's Banjaluka, koji svoje priloge za donaciju Klinici za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka ostavljaju u kasicama u restoranu.

Cilj akcije McDonald's Banjaluka je podrška ljekarima i medicinskom osoblju u okviru redovne saradnje s Klinikom za dječije bolesti KC BL poboljšanju uslova za što kvalitetnije i uspješnije liječenje najmlađih pacijenata najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj.

„Mi smo odmah nakon otvaranja restorana u Banjaluci počeli da pomažemo Odjeljenje dječije hematoonkologije u KC BL, a postavili smo i kasice u restoranu u koje naši gosti mogu da ostave svoj prilog za odjeljenje. Ove godine smo odlučili da našu podršku proširimo na Kliniku za dječije bolesti. S obzirom na to da je naše opredjeljenje da budemo dobar komšija, a pomoć i podrška zdravlju i razvoju djece jedna od glavnih smjernica odgovornog poslovanja McDonald's kompanije na globalnom nivou, mi ćemo nastaviti da pomažemo rad medicinskih profesionalaca sa zajedničkim ciljem da najmlađim učinimo što ugodnijim boravak u bolnici“, rekla je Desanka Landauer, marketing menadžer kompanije „Dreamfoods restorani“, vlasnika McDonald's franšize za Republiku Srpsku. 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog