Svijet

Internet konferencija Spark.me i ove godine ugostiće svjetska imena

Najveća regionalna Internet konferencija Spark.Me održaće se po drugi put 19. i 20. juna 2014. godine u hotelu Mediteran u Bečićima.

izvor: Frontal

Spark.me je konferencija posvećena promociji i unaprijeđenju Interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti koju organizuje kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posjetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika, kao i da ih podstakne da sami osmisle biznis ideje i unaprijede postojeće.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha organizovanja konferencije ovog tipa, po prvi put, sa preko 360 učesnika i 18 međunarodno priznatih govornika, među kojima su nastupali uspješni predavači kao što su Džon Bigs, TechCrunchov urednik za istočnu obalu i Kris Varenhorst, inženjer kompanije Dropbox, kompanija doMEn je i ove godine, već sad, uspjela da potvrdi dolazak govornika poput Alfa Rena, Dina Dogana, Ivana Hernandeza, Davida Armana i Heather Russell.

Organizatori su za sada otkrili imena samo ovih pet predavača, ali najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju. 

Najavljujući ovogodišnji Spark.me, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn, naglašava: "Kompanija doMEn ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj regionalne start-up scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje i druženje”.

Konferencija zakazana za drugu polovinu juna a kotizacije možete kupiti već sada, po ranim cijenama od 100€, odnosno 30€ za studente.

„Za raniju prodaju karata smo se odlučili na osnovu iskustva od prethodne godine. Čim smo po prvi put najavili konferenciju, svi su htjeli što prije osigurati svoje učešće. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svi oni koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014. godine”, objasnila je Nataša.

Više o konferenciji i novosti o predavačima na: www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter profilu https://twitter.com/sparkdotme.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog