Vijesti

Japanska vlada obnavlja škole u RS

SARAJEVO - Vlada Japana dodijeliće grant u iznosu od 275.353 evra, odnosno oko 538.543 KM, za obnovu i renoviranje osnovnih škola /OŠ/ "Meša Selimović" u Janji kod Bijeljine, "Jovan Dučić" u Čajniču i "Risto Proroković" u Nevesinju.

izvor: Srna

Ambasador Japana u BiH Hideo Jamazaki sutra će potpisati ugovore o dodjeli granta sa direktorom OŠ "Jovan Dučić" Čajniče Žarkom Ćaćićem, direktorom OŠ "Risto Proroković" Nevesinje Milanom Bejatovićem i direktorom OŠ "Meša Selimović" Janja Milicom Perković, najavljeno je iz Ambasade Japana u BiH.

Ceremoniji potpisivanja ugovora, između ostalih, prisustvovaće šef Misije OEBS-a u BiH Flečer Barton, pomoćnik ministra prosvjete i kulture Republike Srpske Zdravko Marjanović, načelnik opštine Nevesinje Momčilo Šiljegović, zamjenik gradonačelnika opštine Bijeljina Huso Zečkanović, te koordinatori za GAGP projekte /Grant podrška za temeljne projekte/ Junko Sato i Dinka Majanović.

Ceremonija potpisavanja ugovora o dodjeli sredstava biće održana u Ambasadi Japana u Sarajevu sa početkom u 11.00 časova.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog