Vijesti

Dodik - Nemam informacija o prisluškivanju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je ponosan na slobodu govora koja postoji u Republici Srpskoj, te da nema informacije o tome da je neko prisluškivan.

Izvor:Srna

Komentarišući izjavu predsjednika NDP-a Dragana Čavića da je MUP Srpske nabavio opremu za prisluškivanje opozicije, Dodik je rekao da je prisluškivanje moguće putem odobrenja suda, ali da on nema informacije o tome da li je sud odobrio da Čavić bude prisluškivan.

"To je jedna ozbiljna optužba koja bi mogla da iza sebe vuče i odgovornost ako nije tačna. Evo, ja ću kao predsjednik, imajući u vidu da se jedan političar žali, tražiti da to bude ispitano, iako Čavić vjerovatno neće vjerovati u ono što mu se kaže nakon toga", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je dodao da je očigledno da se Čavić "sam sobom zabavio i da pravi namjernu galamu, želeći da napravi žrtvu od sebe".

"Ako on misli da mu to pomaže u politici neka samo nastavi", istakao je Dodik, te dodao da predsjednik Republike ne hapsi, ne provodi istrage i da je tužilaštvo adresa za Čavićeve navode.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog