BiH

Promovisano novo besplatno izdanje Priručnika za trudnice

Danas su Mercator BL i kompanija FAMILY-PLUS, ekskluzivni i ovlašteni partner Cryo-Save-a, vodeće evropske i svjetske porodične banke matičnih ćelija za BiH, predstavili zajednički projekat koji će biti od koristi za lokalnu zajednicu, kupce Mercatora i korisnike usluga Cryo- Save-a.

izvor: Frontal

Ovom saradnjom kupci Mercatora će imati dodatne pogodnosti. Svi korisnici Mercator Pika kartice  moći će ostvariti popust u visini od 50 EUR-a prilikom plaćanja usluge pohranjivanja matičnih ćelija, kao i  popust od 30 % za DNK analizu koji se odobrava  za njih i njihove porodice.

“Mercator nastoji da za svoje kupce pored bogatog asortimana i povoljnih cijena, uvijek obezbijedi i dodatne vrijednosti, a kroz ovu saradnju podižemo ljestvicu još više jer ćemo omogućiti našim korisnicima Pika kartice koji planiraju prinovu da budu u korak sa trendovima i uz povoljnije uslove omoguće pohranjivanje matičnih ćelija. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati značaj ove saradnje i iskoristiti sve mogućnosti koje smo zajedno za njih omogućili“, izjavila je Suzana Pletikosa, vođa marketing službe Mercatora BL.

FAMILY-PLUS, partner Cryo-Save-a u BiH, predstavio je novo izdanje priručnika za trudnice „TRUDNOĆA I POROĐAJ - Psihofizička priprema trudnice za porođaj i majčinstvo“ koji je dostupan potpuno besplatno svim trudnicama u Bosni i Hercegovini.

,,Novo izdanje ima poseban značaj jer su u njemu uvrštena iskustva majki kojima je od velike koristi bio upravo prvi Priručnik koji smo izdali prošle godine. One su, prenoseći svoja iskustva, poboljšale ovogodišnji Priručnik, a koji će svim budućim roditeljima pružiti potrebnu pomoć i podršku kada dolazi novi član porodice. Biti roditelj je jedno čudesno putovanje i jedno od najuzbudljivijih ljudskih  iskustava. Ovaj priručnik je tu da pomogne svim budućim roditeljima da se suoče sa izazovima, nadama, strahovima koji  su dio porodičnog života, i da im da odgovore na njihova brojna pitanja. Posebno se zahvaljujem svim partnerima, a to su: Mercator, Dukat, Podravka, Salvus, Baby Centar, Alma Ras, Fructal, Didaco, Nova banka, Solgar, Cella Viva, Porodilište Podobnik na velikoj pomoći i saradnji, izjavila je na promociji Sanja Todorović-Vujičić.

Sve zainteresovane trudnice mogu  dobiti besplatan primjerak Priručnika u školama za trudnice, ginekološkim zdravstvenim ustanovama, kako javnim tako i privatnim, ili ga naručiti u elektronskoj verziji na www.maticnecelije.eu. 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog