Anketa

Predizborna anketa

Da li ćete učestvovati u internet kampanji političke opcije koju podržavate?

Pobjednici ankete koju smo s pravom nazvali predizbornom su stranački aktivisti na internetu. Tako je na postavljeno pitanje „Ko bi najbolje predstavljao Republiku Srpsku u Predsjedništvu BiH?“ stiglo 164.778 odgovora što je posljedica manipulacije nepoznatih IT stručnjaka koji su zloupotrebili svoje znanje za nečiju korist.

autor: Frontal 

Nakon normalizovanja sistema za glasanje, anketu smo ponovili i ukupno je učestvovalo 838 posjetilaca, od kojih su najaktvniij bili pripadnici Stranke Napredna Srpska čiji je kandidat osvojio najveći broj glasova.

 

Intenet kampanja se zahuktava paralelno sa sve oštrijom retorikom političkih pretendenata na izbornu pobjedu. Njihova dnevno-politička aktivnost ima podršku na mreži jer je, barem kada je Frontal u pitanju, primjetan trend povećanja broja komentara koji često sadrže teške kvalifikacije političkih protivnika.

Bez obzira što je cilj našeg portala da omogući dvosmjernu komunikaciju, u narednih šest mjeseci ćemo pomno pratiti komentare koje možete ostavljati putem Fejsbuka i onemogućiti svaki pokušaj zloupotrebe Frontala.

Iz tog razloga Vas pitamo u novoj anketi: „Da li ćete učestvovati u internet kampanji političke opcije koju podržavate?“

Anketa će trajati do 7. aprila.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog