BiH

Mladi Zapadnog Balkana zajedno prave biznis planove

Regionalno takmičenje srednjoškolaca u preduzetništvu „Poslovni izazov zapadnog Balkana” realizuje se od strane organizacija Dostignuća mladih u Srbiji uz saradnju Omladinske Informativne Agencije BiH, Socio-ekonomskog centra i Udruge Inicijativa, a uz finansijsku podršku Balkanskog fonda za demokratiju.

izvor: Frontal

Na takmičenju „Poslovni izazov Zapadnog Balkana” učestvovat će 80 učenika koji su pobijedili na regionalnim takmičenjima održanim u Podgorici, Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Leskovcu, Novom Sadu i Čačku.

Uz pomoć biznis volontera, učenički timovi osmišljavaće rješenje problema i kreirati biznis plan i prezentaciju koju će trećeg dana takmičenja predstaviti članovima žirija i publici.

Ovo takmičenje ima za cilj da učenicima pruži uvid u savremeni način poslovanja i motiviše ih da razmišljaju proaktivno i svoje ideje sprovedu u djelo. Takođe, takmičenje ističe važnost povezivanja mladih ljudi koji žive na teritoriji Zapadnog Balkana i budi svijest o neophodnosti zajedničkih aktivnosti na regionalnom nivou.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog