Mundijal 2014

Dijego u "zmajevom gnijezdu"

Reprezentativci BiH doputovali u Rio, gdje će igrati meč protiv Argentine. "Zmajevi" upoznali legendarnog Dijega Maradonu. Nastup Sejada Salihovića pod znakom pitanja, Argentince najviše brine Džeko.

 "Zmajevi" su sinoć stigli u Rio de Žaneiro, gdje će ostati četiri dana i gdje će odigrati utakmicu protiv Argentine.

Luksuzni hotel nalazi se na jednoj od najljepših plaža u Riju, a fudbaleri i stručni štab su smješteni u dijelu hotela kojem niko bez dozvole nema pristup.

Golman reprezentacije Asmir Begović na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa saigračem Harisom Medunjaninom i sa legendarnim Dijegom Maradonom.

Fudbaleri Safeta Sušića će u nedjelju, na Marakani, odigrati svoju prvu utakmicu u istoriji na Svjetskim prvenstvima, a taj trenutak uljepšaće Argentina.

Sušić se nada da će Sejad Salihović, koji je zadobio povredu na treningu, ipak biti spreman za prvi meč na Mundijalu.

"Izgledalo je ružno, ali snimci su, srećom, pokazali da povreda nije teže prirode. Poštedjeli smo ga posljednjeg treninga u Guaruži, ali se nadam da će na treninzima na Marakani moći da radi normalno", rekao je selektor Sušić i dodao da "otprilike" zna koji će sastav izvesti na Marakanu, ali nije želio da otkrije. 

Argentinci, od kojih se očekuje najmanje finale Svjetskog prvenstva, znaju na koga moraju obratiti posebnu pažnju.

"Moramo zaustaviti Edina DŽeka. Visok, snažan igrač, odlično koristi ruke i tijelo... Moramo biti vrlo oprezni i zaustaviti sve lopte koje idu prema njemu", rekao je Federiko Fernandez, defanzivac Napolija.

izvor: rts.rs

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog