Vijesti

Luksuzni hotel Sheraton dolazi u Banja Luku da traži radnike

Luksuzni hotel Šeraton smješten je u Dohi, a 25. jula u hotelu Bosna njegovi predstavnici obaviće intervju sa kandidatima za veći broj radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za kuvara, cvjećara, krojača, barmena, vratara, grupnog koordinatora, wellnes recepcionera kao i mnoge druge.

Prijave mogu da pošalju svi starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu studenti.bih@kouzon.mk, a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030.

"Sheraton je renomirani svjetski lanac hotela. Svaki kandidat koji dobije šansu ima veliku privilegiju da radi u takvom jednom radnom okruženju koji je na prafesionalnom nivou  i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u Sheratonu, imaće daleko veće šanse da se zaposle u najlukzunijim firmama širom svijeta", istakla je Jovana Vezmar, program i office menadžer u Kouzonu.

Poslodavac obezbjeđuje mjesečnu platu (iznos prema poziciji) plus bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevod od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 2000 evra.

Pored toga, a u saradnji sa kompanijom Kouzon možete se prijaviti i na poslove u najbrže rastućoj beauty intdustriji u “Nayomi Saloon” smještenim u Dubajiju. 

Nayomi salon je partner L' Oreala i svim zaposlenima uz odličnu zaradu i procenat nudi usavršavanje i obuku na najvećem profesionalnom nivou. U svojoj ponudi nudi: šminkanje, njegu kose, depilaciju, masažu lica i njegu noktiju.

Prijave za pozicije: frizer, šminker, maniker i stručnjak za njegu kože lica možete poslati na montenegro@kouzon.mk, a veliki intervju će se održati 10. jula u Skoplju.

Prosjek plata se za ove pozicije kreće od 1000 i 2500 evra mjesečno.

Iz kompanija Kouzon ističu da su otvorena i radna mjesta u svjetski poznatom “The Ritz-Carlton Hotel” – smještenom u Abu Dabiju.

Preko deset pozicija je otvoreno a među njima su konobari, hostese, šankeri, vratar, pekari, recepcionari i drugi.

Intervju za ove pozicije biće upriličen 20. i 21. jula u Skoplju, dok zainteresovani prijave treba da pošalju na montenegro@kouzon.mk.

izvor: Frontal

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog