Vijesti

Milan Torbica dopremio pomoć iz Švajcarske

Pomoć gradu Šamcu svakodnevno stiže sa svih strana. Sinoć je stigao veliki kamion sa hranom i drugim potrebštinama iz Švjacarske koji je dopremio sportista, rukometaš Milan Torbica bivši reprezentativac Srbije i član begoradske Crvene zvezde. Inače, rođeni je Banjalučanin.

U saradnji sa kolegama sportistima iz Ciriha i Araua u Šavajcarskoj i brojnim Švajcarcima za veoma kratko vrijeme skupljen je kamion pomoći za Šamac. 

„Došli smo na tu ideju da pomognemo ljudima,  da vide na ovaj način da pomoć dolazi u prave ruke, na pravo mjesto i nadam se da se na ovom neće zaustaviti.Koa što su mi obećali ovo jedan od narednih par kamiona koji će stići u naša ugrožena pordučja, kaže Milan Torbica  rukometaš RK“Crvena zvezda“ .

 U kamionu koji je stigao u šamački Crveni krst nalaze se sredstva za ličnu higijenu, sanitarije, hrana i voda.

Vrijednost robe u dopremljenom kamionu je oko 400 hiljada franaka a Torbica je najavio da će naredna dva kamiona stići u Doboj,  i još jedna u Šamac. Uporedo sa sakupljanjem pomoći za Repbliku Srpsku Torbica sa sportistima sa naših prostora. koji žive u Švajcarskoj sakuplja pomoć i za ugrožena područja u Srbiji.

Izvor: RTRS
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog