Zanimljivosti

Sedam spektakularnih načina da date otkaz

1)    Ovo je reporterka televizije KTVA Šarlo Grin, koja je na nevjerovatan način, uživo na televiziji, uz psovke najavila otkaz. Rekla je: „Zajebi to, dajem otkaz!“  i dodala da se planira više posvetiti borbi za legalizaciju marihuane na Aljasci.

 

2)    Možete to i otplesati. Marina Šifrin je imala 18 miliona pregleda na Jutjubu svog klipa u kojem je objasnila kako i zašto daje otkaz. Rekla je: „Tokom zadnje dvije godine sam žrtvovala svoju vezu, vrijeme i energiju zbog ovog posla. A mog šefa samo brine to koliko će biti klipova i koliko će pregleda imati. Onda sam shvatila da ću i ja da napravim jedan.“

 

3)    Možete dati otkaz i uz bend koji svira limenu muziku. Nećete vjerovati koju je numeru ovaj momak odabrao da uz nju da otkaz.

 

4)    Otkaz može imati i oblik torte. „Danas je moj 31. rođendan i s obzirom na to da sam skoro postao otac shvatam koliko je dragocjen život i koliko je bitno da vrijeme provodim radeći nešto što će mene i druge ljude učiniti istinski srećnim. Zbog tog dajem otkaz da bih posvetio moje vrijeme i energiju porodici i biznisu sa tortama koji je uznapredovao zadnjih godina. Organizaciji i kolegama želim sve najbolje, a ako vam se ova torta svidjela možete naručiti još na www.mrcake.co.uk.

 

5)    Preko reklame tokom prenosa Superboula. Ova žena je iznenadila svog šefa najavljujući otkaz preko reklame tokom Superboula, najgledanijeg sportskog događaja na svijetu.

 

6)    Otkaz s porukom Putinu. Liz Val je dala otkaz na mjesto voditeljke na televiziji RT ranije ove godine, rekavši da više ne može da bude dio mreže koju finansira ruska vlada i koja zataškava Putinova djela. „Zbog toga, nakon ovog  emitovanja, dajem otkaz“ – rekla je ona.

 

7)    Preko Fejsbuk  stranice savezne države Montana. Godine 2012. osoba zadužena za održavanje stranice  orijentisane na promociju turizma u ovoj američkoj državi slučajno je napisala status umjesto privatnu  poruku: „Jebem ti ovaj posao, samo želim da živim u Vajtfišu sa porodicom i sa mojim budućim  mužem. Napuštam ovaj posao za stalno od sutra. Volim vas svim svojim srcem!“

 

 Izvor: Independent

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog