Banja Luka

Maja i David: Mi smo tim koji dobija

Škola modernog pjevanja na čijem je čelu banjalučka umjetnica, ali i vokalni trener Maja Manojlović Dobrijević potvrdila je po ko zna koji put da njeni učenici – pjevači u radu sa njom zablistaju gdje god da se pojave.

Dokaz za to je i uspjeh koji je nedavno ostvario David Radosavljević iz Banjaluke, nastupajući u novom muzičkom šou „Pikove zvezdice“. David je ostavio bez daha petočlani žiri, koji čine Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović, te je uz fenomenalne komentare sa pet „DA“ prošao prvi krug takmičenja. David i Maja sarađuju i spremaju se za ovo takmičenje već par mjeseci, a Maja ima samo riječi hvale za svog talentovanog učenika. 

„David je vrijedan i brzo uči, jer pjeva srcem“, rekla je Maja Manojlović Dobrijević, instruktorka modernog pjevanja. David je zadovoljan kako teku pripreme sa Majom i sa nestrpljenjem čeka svaki čas. Na ovom takmičenju učesnici pjevaju isključivo zabavnu muziku.

Ovo je inače jedina škola modernog pjevanja u Banjaluci i šire koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo i rad sa mladim pjevačima, ali i rezultat. Da se podsjetimo, učenici  škole modernog pjevanja, sa Majom su ostvarivali značajne rezultate, kako na dječijim i omladinskim festivalima u BiH, tako i u Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Bjelorusiji, Makedoniji.

Pored festivala tu su bili i muzčka talent  takmičenja na kojima su se njeni učenici pojavljivali, a to su „Hrvatski super talent“, „Zvijezda možeš biti ti“ i sada „Pinkove zvezdice“.

David ima punu podršku porodice i prijatelja, ali i drugara iz Škole modernog pjevanja koju vodi Maja.

 

Autor: Frontal 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog