Vijesti

Policija otkrila dvije laboratorije za proizvodnju skanka

BANJALUKA - Policija je otkrila dvije laboratorije za proizvodnju skanka u porodičnim kućama u mjestu Čađavica kod Ribnika i u Banjaluci, te uhapsila dva lica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Policija je na osnovu naredbe banjalučkog Okružnog suda juče izvršila više pretresa na području Banjaluke, Prijedora i Ribnika zbog stavljanja u promet opojne droge marihuana, te uhapsila lica čiji su inicijali Ž.M. /44/ i R.Đ. /60/ iz Banjaluke.

Tokom pretresa su pronađene dvije labaratorije za vještački uzgoj opojne droge skank, jedna u porodičnoj kući u mjestu Čađavica kod Ribnika, a druga u porodičnoj kući u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci.

Policija je oduzela 488 stabljika indijske konoplje, UV lampe, saksije i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa uzgojom opojne droge, te SIM kartice, laptop računari i mobilni telefoni.

Osumnjičena lica Ž.M. i R.Đ. danas će, uz izvještaj, biti predati banjalučkom Okružnom tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Željko Marčetić i Radenko Đuragić.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog