Vijesti

Objavljen poziv EU za pomoć u obnovi stanova širom BiH

Program Evropske unije za oporavak od poplava planira pružiti interventnu pomoć u sanaciji stambenih jedinica u područjima pogođenim poplavama. Prijavu na javni poziv mogu podnijeti fizička lica odnosno nosioci domaćinstva za porodice.

Kako je saopšteno juče na stranici UNDP-a u BiH, pomoć će obuhvatiti sanaciju stambenih jedinica u opštinama Sanski Most, Prijedor, Banja Luka, Laktaši, Tuzla, Živinice, Modriča, Srebrenik, Lukavac, Zenica, Žepče.

Obrazac za prijavu se može preuzeti u zgradi opštine ili u nadležnom centru za socijalni rad. Prijava mora sadržati sljedeće informacije: prezime, ime oca i ime podnosioca prijave, punu adresa u mjestu prebivališta (selo ili MZ, ulica i broj), JMB, broj CIPS lične karte i od koga je izdata, broj članova porodičnog domaćinstva, spratnost objekta, broj zaposlenih u domaćinstvu i kontakt telefon. Tražene podatke treba ispisati čitko štampanim slovima.

Prijavu potpisuje nosilac domaćinstva i unosi svoje podatke.

Prijave je potrebno predati u periodu od 14 dana od dana objavljivanja javnog poziva, odnosno, od 29. oktobra do 12. novembra 2014. Potpune informacije su dostupne na veb stranici UNDP-a u BiH. 

izvor: ekapija.com

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog