Vijesti

Blagajnici "Autoprevoza" oteto 22.000 KM

Vesna Đurić (59), blagajnica banjalučkog preduzeća "Autoprevoz", pokradena je u parku "Mladen Stojanović" u ovom gradu, kada joj je juče popodne iznenada prišao razbojnik, te joj oteo torbu u kojoj su se nalazile čak 22.000 maraka.

To je navedeno u prijavi koju je banjalučka policija zaprimila u ponedjeljak u 16.40, nakon čega je počela potraga za lopovom.

U "Autoprevozu" su "Nezavisnim" potvrdili da je riječ o dnevnom pazaru, koji je, kako su naveli, njihova radnica namjeravala da prenese od prodajnog mjesta do centralne blagajne.

Iz policije je saopšteno da je u prijavi navedeno kako je nepoznati izvršilac iskoristio nepažnju žene, prišao joj s leđa i istrgao torbu s ramena.

"Zatim se udaljio u nepoznatom pravcu, čime je izvršio krivično djelo teška krađa", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Kako smo uspjeli nezvanično saznati, policija ne isključuje ni mogućnost da je Đurićevu kradljivac pratio, te da je znao da će nositi veću količinu novca.

Lopov ju je, kako smo se uvjerili, dočekao na nekoliko desetina metara od ograde "Autoprevoza", a kada je došao do plijena, pobjegao je kroz park.

"Inače, taj muškarac je mršaviji i visok je. Postoje očevici koji su vidjeli kako žena vrišti dok on bježi s torbom. Takođe, policija će uzeti i snimke sa nadzornih kamera iz obližnjih kafića, ako je, kojim slučajem, nešto snimljeno", ističe izvor "Nezavisnih" blizak istrazi.

Izvor: Nezavisne
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog