Region

Mirčić: Šešelj će na mitingu iznijeti buduće korake

Potpredsjednik SRS-a Milorad Mirčić izjavio je da će lider radikala Vojislav Šešelj na predstojećem mitingu u Beogradu saopštiti političke stavove SRS-a o situaciji u Srbiji, i dati kratak presjek budućeg djelovanja stranke.

Mirčić je sa konferencije za novinare pozvao građane Srbije da u subotu, 15. novembra, u što većem broju prisustvuju velikom narodnom mitingu SRS-a u Beogradu, na kojem će govoriti Šešelj. 

Prema njegovim riječima, SRS neće imati ništa protiv da mu se vrate stari članovi, koji su na prevaru stupili u redove SNS-a. 

"Pozivam sve poštene, nekadašnje radikale koji su na veliku prevaru odvedeni u redove SNS-a, da se vrate, a vrata stranke širom su im otvorena. Neka se vrate, pa da se zajedno sa Šešeljem na čelu ponovo borimo za dobro Srbije", naveo je Mirčić. 

Veliki narodni miting SRS-a biće održan u subotu, 15. novembra, na beogradskom Trgu Republike. 

Predsjednik Savjeta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim LJajić izjavio je da se sutra iz Haga očekuje povratak lidera SRS-a Vojislava Šešelja. 

Portparol Haškog tribunala Magdalena Spalinska rekla je ranije da je Sudsko vijeće donijelo odluku da Šešelj bude privremeno pušten na slobodu. 

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog