Vijesti

Erazmus plus informativni dan sutra u Banjaluci

Erazmus informativni dan u BiH biće održan sutra na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjaluci, najavljeno je iz Delegacije EU u BiH.

Glavni cilj događaja jeste promocija mogućnosti u okviru Erazmus plus programa, s posebnim naglaskom na predstavljanje novog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga u oblasti visokog obrazovanja, među kojima i projekte jačanja kapaciteta u visokom obrazovanju, međunarodne kreditne mobilnosti, zajedničke master programe, Žan Mone aktivnosti, te ostale mogućnosti u oblasti visokog obrazovanja. 

Događaj je osmišljen da bi predstavio ključne dijelove Erazmus plus programa raznim korisnicima u oblasti visokog obrazovanja, uključujući visokoškolske ustanove, studente, nadležna ministarstva i druge aktere. 

Erazmus plus je program EU za obrazovanje, osposobljavanja, mlade i sport. 

Program je počeo 1. januara i predviđeno je da traje do 2020. godine, a podržava aktivnosti u oblasti obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta u svim sektorima doživotnog učenja, uključujući visoko obrazovanje, dodatno obrazovanje, obrazovanje odraslih, škole i aktivnosti mladih.

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog