Region

Novi dokazi u istrazi napada na Beka

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kaže da policija ima nove dokaze iz forenzičke analize koji idu u prilog tezi da napad na biznismena Milana Beka nije profesionalno naručeno ubistvo.

Nebojša Stefanović je rekao da očekuje da će istraga brzo dovesti do napadača, prenosi Tanjug.

"Ključni pravac (istrage) za koji verujemo da će dovesti do otkrivanja počinilaca ide dobro i očekujem da će relativno brzo dati rezultate i da ćemo imati počinioce", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Povodom različitih navoda u medijima o napadu na Beka, Stefanović je rekao da ne može da zaustavi medije u pisanju, ali je istakao da nije sve tačno ono što se pojavljuje u medijima.

Ministar je naveo da ne može da saopšti više podataka da ne bi ugrozio istragu.

Zdravstveno stanje biznismena Milana Beka, koji je u petak ranjen iz vatrenog oružja, danas je "u bitnom poboljšanju" u odnosu na subotu, saopštio je Klinički centar Srbije.

"Danas je stanje pacijenta u bitnom poboljšanju u odnosu na prethodni dan. Nastavlja se sa intenzivnom terapijom", navedeno je u saopštenju Kliničkog centra, a prenosi Beta.

Nepoznati napadač pucao je na Beka u petak između 17.00 i 17.30 ispred njegove kuće u beogradskom naselju Senjak. Beko je potom operisan u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je juče da su, po dosadašnjim saznanjima, u napadu na Beka učestvovale dvije osobe, koje najverovatnije nisu profesionalci.

izvor: Tanjug

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog