Vijesti

Danas odobrenje isplate milion KM za zaštitu od poplava

Vlada Republike Srpske danas će razmatrati prijedlog odluke o odobrenju isplate 1.000.000 KM sa računa posebnih namjena, s ciljem realizacije dijela ugovora po projektu hitne pomoći zaštite od poplava Evropske investicione banke. Vlada Srpske danas će, između ostalog, razmatrati informaciju o ocjeni upravljanja javnim rashodima i finansijskoj odgovornosti /PEFA/ za Srpsku, te informaciju o programu Evropske unije "Fiskalis 2020".

Na dnevnom redu su i informacije o provođenju regionalnog Programa sertifikacije opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u Srpskoj, o završetku projekta "Socijalizacije djece Republike Srpske-2014", te o realizaciji projekta proširenja kapaciteta u banjskom kompleksu Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Slatini.

Pred ministrima bi trebalo da se nađe i informacije o analizi stanja projekta "Autoput Glamočani – Mliništa", sa prijedlogom rješenja o davanju saglasnosti na preliminarni sporazum o projektovanju i izgradnji autoputa Glamočani – Mliništa između Javnog preduzeća "Autoputevi Republike Srpske" i Sinohidro korporacije iz Kine.

Na današnjoj sjednici trebalo bi da bude razmotren i prijedlog odluke o dodjeli kancelarijskog prostora na korišćenje Službi predsjednika Republike Srpske – kabinetu predsjednika Republike Srpske bez naknade u objektu u Ulici Jasenovačkih žrtava broj 4 u Banjaluci.

Današnja sjednica Vlade zakazana je za 10.00 časova. Nakon sjednice predviđeno je saopštenje.

Izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog