Politika

Gradski odbor HDZ-a 1990 Mostar napustilo 50 članova

Gradski odbor HDZ-a 1990 Mostar danas je napustilo više od 50 članova, među kojima i potpredsjednik ovog odbora Igor Zovko.

Sada već bivši članovi HDZ-a 1990 saopštili su da su kao mladi i visokoobrazovani ljudi povjerenje ukazali HDZ-u 1990, te da su se u proteklom periodu maksimalno angažovali da bi stranka ostvarila što bolji uspjeh, ali da je njihov rad "pao u sjenu uskostranačkih interesa". 

"Opstruisali su nas i sabotirali članovi stranke koji se bave isključivo vlastitim interesima. Nažalost, HDZ 1990 je stranka koja deklarativno promoviše pozitivne moralne i etičke vrijednosti, a suštinski je svedena na raspolaganje ljudima koji od izbora do izbora zloupotrebljavaju povjerenje mladih da bi ostvarili lične ciljeve i na odgovorne pozicije postavili rodbinu i prijatelje", navodi se u saopštenju. 

U saopštenju se dodaje da je predsjednik stranke Martin Raguž vodio svoju kampanju, te da je, kao najodgovornija osoba, potpuno zanemario situaciju u stranci, te dopustio razna spletkarenja i podmetanja.

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog