Banja Luka

Banjaluka - Otvoren "Zimzograd" (Foto)

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović otvorio je večeras u Banjaluci manifestaciju "Zimzograd", koju organizuju Turistička organizacija grada i Agencija Mint.

U više od 40 uređenih drvenih kućica, postavljenih u centru Banjaluke, ponuđeni su proizvodi hrane i pića domaćih ugostitelja i proizvođača.

Istovremeno, "Zimzograd" će na Trgu Krajine posjetiocima ponuditi mnoštvo ostalih sadržaja, zabave i muzike.

"Banjalučani su prošle godine izuzetno dobro prihvatili 'Zimzograd', ponuda je bila veoma dobra, a posjeta izuzetna. I ove godine postoji interes domaćih privrednika od Hercegovine do prijedorske regije", rekao je Gavranović novinarima.

Direktor Turističke organizacije grada Banjaluka Ostoja Barašin istakao je turistički karakter manifestacije, jer je ovo period kada Banjaluka ugosti veliki broj turista.

"Siguran sam da će ovo biti dodatni stimulans da turisti dođu u Banjaluku i da uživaju u sadržaju 'Zimzograda", naveo je Barašin.

Portparol Kompanije "M:tel" Milica Stojaković izjavila je da će najmlađi posjetioci imati priliku da uživaju u "zimskoj kugli" u kojoj će boraviti Djed Mraz, a da je "M:tel" obezbijedio poklone za posjetioce manifestacije.

Izvor: RTRS
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog