Vijesti

Autobus od Sarajeva i I. Sarajeva do Jahorine

SARAJEVO - Kompanija "Centrotrans-eurolajns", u saradnji sa Olimpijskim centrom "Jahorina", od danas do 28. februara organizovaće svakodnevno prevoz putnika na relacijama Sarajevo - Jahorina, te Istočno Sarajevo - Pale - Jahorina.

Iz ove kompanije saopšteno je da će autobus za Jahorinu iz Sarajeva polaziti u 8.30 časova ispred Doma zdravlja na Ilidži, sa usputnim stajalištima na Stupu, Nedžarićima, Alipašinom Polju, Otoci, Socijalnom, Pofalićima, Zemaljskom muzeju, Skenderiji, Drveniji, Vijećnici i Palama. 

Povratak sa Jahorine je u 16.00 časova. Do 28. februara polasci će biti organizovani svakodnevno, a tokom marta vikendom. 

Polasci će biti organizovani i sa autobuske stanice Istočno Sarajevo sa istim terminom na relaciji Istočno Sarajevo - Pale - Jahorina. 

Cijena kupona, kojim se osim prevoza ostvaruju i dodatne usluge, iznosi pet KM za odrasle u jednom pravcu, dok je cijena u oba smjera sedam KM. 
Djeca do sedam godina plaćaju tri KM, a kupon za prevoz u oba smjera pet KM. 

Kupljeni kupon, osim prevoza, omogućava u objektima Hotela "Bistrica" popust od 50 odsto na cijenu kafe ili čaja i korištenje bazena, te sarajevski roštilj za šest KM. 

izvor Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog