Vijesti

Radmanović: U SNSD-u nema problema i podjela

U Savezu nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ nema problema i podjela, izjavio je predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović.

Radmanović je istakao da u SNSD-u ima različitih mišljenja, jer je velika politička partija, najmoćnija na ovim prostorima i sa velikim brojem članova, ali da nije tačno da je podijeljena na neke grupe. 

"To su manipulacije i takve priče nisu dio politike", rekao je Radmanović sinoć za Alternativnu televiziju i dodao da je SNSD dovoljno jak i čvrst da izdrži sve pritiske. 

Ističući da je Rajko Vasić važan čovjek u SNSD-u, Radmanović je rekao da nije razumio neke od ocjena koje je on iznio na svom blogu. 

"Njegovo pisanje sam doživio kao demokratski istup jednog važnog člana SNSD-a, ali teško doživljavam što se o svemu raspravlja posredstvom portala i blogova. Mjesto za tako nešto je sjednica organa stranke. Pripremamo sjednice Izvršnog i Glavnog odbora SNSD-a, jer znamo šta nas čeka u ovoj godini", naveo je Radmanović. 

Prema njegovim riječima, nije suština Vasićeve priče da treba da se povuče predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, nego je suština u izbornim rezultatima i radu na terenu. 

Radmanović je naglasio da će se teško saglasiti sa Vasićem da je SNSD izgubio izbore. 

"SNSD nije izgubio prošlogodišnje izbore. Tačno je da smo imali slabiji rezultat nego prije četiri godine, da smo izgubili jednu od dvije ključne funkcije, ali je isto tako tačno da je SNSD-ov lider Milorad Dodik ponovo predsjednik Republike Srpske, da SNSD ima najviše mandata i da je formirao vlast u Srpskoj", zaključio je Radmanović.

Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog