Vijesti

Skoro sva sela oko Novog Grada ostala bez struje

Vlažan snijeg prouzrokovao je brojne kvarove na elektromreži na području opštine Novi Grad, zbog čega su jutros gotovo sva sela bez struje

Prema informacijama iz lokalnog Centra za obavještavanje, bez napona su dalekovodi Svodna, Dobrljin, Rudice i Rujiška - Dubovik.

Električne energije ima samo u gradskom području i u naselju Blatna.

Ekipe "Elektrodistribucije" od jutros su na terenu.

Јutros ne saobraćaju autobusi za Bušević, Dubovik, Rakane, Ćele, Radomirovac i Јohovicu, a na ostalim lokalnim autobuskim linijama saobraćaj se odvija otežano zbog snijega na kolovozima, koji se zadržava i na magistralnim i regionalnim putevima.

Na magistralnom putu Novi Grad - Bihać, na dijelu puta udaljenom nekoliko kilometara od Novog Grada jutros se saobraćaj odvija jednom trakom, jer je na kolovoz palo drvo.

Na regionalnom putu u Rujiškoj, kod Rađenović Mosta, takođe je otežan saobraćaj jer je na putu stablo.

U Osnovnoj školi "Branko Ćopić" u Donjim Agićima danas neće biti nastave, a direktor ove ustanove Milenko Tomić rekao je da u školi nema električne energije i da zbog neraščićenih puteva većina učenika nije stigla na nastavu.

Direktor Komunalnog preduzeća "Komus" Branislav Radulović kaže da su mehanizacija i radnici ovog preduzeća od jutros na terenu, da je počelo čišćenje ulica u gradskom i prigradskom dijelu opštine i na kategorisanim lokalnim putevima.

Visina snijega u Novom Gradu je 15 centimetara, a u višim predjelima i do 30 centimetara.

Izvor: RTRS
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog